Queen+Adam lambert estan de gira aquest 2020 amb el nom de «rhapsody of fire». Amb presencia a la peninsula espanyola el dia 7 i 8 a la capital, Madrid. Aquest grup fa una petita colaboració amb nosatlres.

Bé, anem a explicar la història d’aquesta banda, Queen va sorgir en l’any de 1970 va començar del no-res i acabo sent dels majors grups de la història deixant concerts memorables com el de Wembley 1986 o el famosíssim concert del Live Aid el qual va ser un concert benèfic que va recaudar diners per a combatir la fam a africa, anys després en 1991 va morir el cantant (Freddie) la banda va perdre una de les persones mes importants de la seva vida, anys després (1992) es va fer un concert en homenatge a l’cantant en el qual comptaven amb amics i altres personatges famosos, d’entre ells estaven Elton John o David bowie, anys després es retira el baixista (John Deacon), i en l’actualitat van reclutar a el jove Adam Lambert amb el qual porten uns quants anys junts i amb el cual faran aquesta gira que os he dit. Bé espero que us hagi agradat aquesta mini introducció A aquesta banda que forma part de tots nosaltres.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *